Friday, April 15, 2011

GIRL LANGUAGE

* When i said im sorry , believe me . i feel it .

* When you see me starting to cry , hold me and tell me 
  everything's gonna be alright .


* When i ignore you , give me your attention .

* When im quiet , ask me what wrong .

* When i push or hit you , grab me and don't let go .

* When im mad and i walked away from you , follow me .

* If i didn't text you , it's because im waiting for you to text
   me .

* When i say i love you , dont't doubt . i mean it . 




                                                                                       *gambar hiasan

Sunday, April 10, 2011

KATA-KATA PALING INDAH YANG PERNAH AKU DENGAR

Haa , spe yang tgk cte tuttt dia akn tahu  mne aku dpat ayat ney . tpy ayat dye ney aku dah translate kan lah . hee . kepada yg blum tahu tuh , sila-sila lah hayati ayat dye ye . so , aku just na ckap ayat yg aku tulis dekat bawah ney adalah kata-kata yg paling indah yg pernah aku dengar . aku hope sgt ade org yg akn ckap bnde yg sme dkat aku especially org yg aku sygss :) sbb daripada kata-kata si teruna tu lah , aku tahu yg dye betul-betul cintakan si dara  . haa , kepada mereka yg sedang hangat ber'couple' sekarang , aku hope korg appreciate lah korg punye pasangan dan sayangilah mereka ape adanye :)


si teruna : "awak , saya cintakan awak .kalau saya ade lima    nyawa sekarang ni ,saya akn bagi semuanya dekat awak ."     
                  
si dara  :  "awak ,jangan lah cakap macam tu .saya tak layak terima semua tu .tak layak langsung ."

si teruna : "awak layak .sangat layak .tapi ,sekarang saya cuma ada satu nyawa je dan nyawa saya ni milik  awak ."
              
sweet tak ?? sweet gle kann . umm , kalau laa ade lelaki yg dpat ckap mcm tuh dkat aku . kan baguss . HAHA .jangan perasan lah cik jasmin oii !

Sunday, April 03, 2011

HYEEE !

Assalamualaikum .name aku JASMIN BT ARCHAD ,pelajar smk puteri wilayah bekas pelajar lahh .hee .thun ney umur pun dah msuk 18 dah .so ,rse mcm dah bebas lah na buad ape pun .btul tak ?HAHA .ape pun aku na bgy thu korg knpe aku buad blog ney .ummm ,knpe ea ??aku sndiri pun ta thu .mayb sbb aku na cte kan kisah hidup aku dkat korg smue kutt .tak pun sbgai tempat utk aku mlepaskan geram ,tempat utk aku mngumpat sorang-sorang dan tempat utk aku mencari  pasal .haa ,rse nye yg mne satu ?ahhh ,smue pun bley lahh .hee .aku tgk rmai budak-budak yg buat blog .so ,aku pun na try lah en .cte dorg aku tgk mcm gempak jea tpy ta thu lah cte aku mcm mne plak kann .um ,ape-ape pun aku hope korg enjoy ea ble bace blog aku ney and jgn lupe follow blog aku ney okay ? *walaupun ta gempak mne .HAHA .sekian sje utk entry kali ney .assalamualaikum :)